ΕκτύπωσηΕκτύπωση Κλείσιμο Κλείσιμο

Κυπριακή Δημοκρατία
Ανακοινώσεις

Συμμετοχή της ΥΣΕ σε εκδήλωση του ΤΕΠΑΚ με θέμα "Αειφόρος Επιχειρηματικότητα: Οικογένεια, Συνεργασία και Κοινότητα" (28.3.2019)
29/03/2019

Η Υπηρεσία Συνεργατικών Εταιρειών συμμετείχε σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου με θέμα «Αειφόρος Επιχειρηματικότητα: Οικογένεια, Συνεργασία και Κοινότητα», η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019, 18:00 – 21:00 στο Αμφιθέατρο 1, Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος στη Λεμεσό.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο προώθησης της κοινωνικής και περιβαλλοντικής συνείδησης, την οποία οι επιχειρήσεις οφείλουν να διατηρούν παράλληλα με την επιχειρηματική τους δραστηριότητα. Η αειφόρος επιχειρηματικότητα είναι μια διαδικασία μέσα από την οποία νέα προϊόντα, διαδικασίες και υπηρεσίες στο επίπεδο μιας επιχείρησης ή οργανισμού παράγουν τόσο οικονομικά όσο και μη οικονομικά μακροπρόθεσμα οφέλη για άτομα, την οικονομία και την κοινωνία.

Σημειώνεται ότι η Υπηρεσία Συνεργατικών Εταιρειών συμμετείχε στην εκδήλωση με παρουσίαση του θέματος «Συνεργατικές Εταιρείες στην Κύπρο και Προοπτικές Αειφόρου Ανάπτυξης».

Με το πέρας των παρουσιάσεων ακολούθησε φόρουμ συζήτησης.

https://www.cut.ac.cy/news/article/?contentId=169730


_______________________________________________
© 2013 - 2024 Κυπριακή Δημοκρατία,
Υπηρεσία Συνεργατικών Εταιρειών